Hogyan tudsz repülni szárnyak nélkül!?!!? - Mai Program

Mai Program

Programok, élmémyek, események

Videós programajánlók

Hogyan tudsz repülni szárnyak nélkül!?!!?

2018. július 07. 10:40 - Mai.Program

 Csapatunk két tagja Magyarország egyetlen szélcsatornáját tesztelte le, amely szabadesést szimulálva ad betekintést egy repülőgépből való kiugrás rejtelmeibe. (VIDEÓ)
action-adult-architect-1060330.jpg

Videót is készítettünk az eseményről! Úgy gondoljuk, hogy videóban jobban át lehet adni a hely által nyújtott élményeket . :)

A megelőző fázisban minden résztvevő külön öltözetet kap, ez a biztonságérzet mellett elég menőn is néz ki.

Ezután jöhet a tájékoztatás a legfontosabb kézjelekről, valamint a tartásról, hiszen 200 kilóméter/órás szélsebesség mellett a legapróbb mozdulatok is sokat számítanak.

A fejmozgatás például annak irányával ellentétesen változtatja a magasságunkat, de egy egyszerű kézlendítés is teljesen kizökkenthet a tökéletes pozícióból.

A csatornába ugrás felváltva történik az instruktor segítségével, aki az első körben a testtartást és az egy helyben maradást mutatja be éles helyzetben is, második alkalommal pedig a 9 méter magas csatornarendszer tetejére viszi fel a látogatókat.

Hatalmas élmény, nem utolsósorban pedig adrenalinlöket, szóval teljes mértékben elmondhatjuk, hogy egy extrém sport kipróbálására remek lehetőség a szélcsatorna.

A kipróbálásához semmilyen előképzettség nem szükséges, tesztelőink is teljesen kezdőként vágtak neki a kalandnak, és vigyorogva jöttek ki. Emellett van lehetőség edzővel versenyszerűen is űzni, illetve gyakorlott ugrókat is szeretettel várnak a SkyWard-nál.

Nézzétek meg a videónkat is, ahol még jobban átadjuk számotokra az élményt!

 

►►►►►◄◄◄◄◄

Szeretnél üzleti kapcsolatba kerülni velünk? Vagy esetleg van valami kérdésed? Írj nekünk bátran egy emailt az maiprogram01@gmail.com címre!

Szólj hozzá!
Címkék: Élmények

A bejegyzés trackback címe:

https://maiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr9014098901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása