10 legjobb Hamburgerező Budapesten, amit imádni fogsz! – II. rész - Mai Program

Mai Program

Programok, élmémyek, események

Videós programajánlók

10 legjobb Hamburgerező Budapesten, amit imádni fogsz! – II. rész

2018. július 21. 10:31 - Mai.Program

 Sokszor van olyan, hogy nagyon megkívánsz egy hamburgert, de nem tudod hol érdemes enni?  Nem kell tovább gondolkodnod, mi most összegyűjtöttük neked a top 10 kézműves hamburgerezőt Budapesten, részletes leírással.beef-bokeh-bottle-750073.jpg

 Cikksorozatunkban felkutatjuk Budapest legszerethetőbb hamburgerezőit, hogy nektek már csak a választás maradjon hátra közülük. 

Sokszor van olyan, hogy nagyon megkívánsz egy hamburgert, de nem tudod hol érdemes enni? Valami olyan helyet keresel, ahol biztos, hogy a pénzedért minőségi hamburgert kapsz? Nem hiszem, hogy a Meki lenne ilyenkor a megfelelő választás. Nem kell tovább gondolkodnod, mi most összegyűjtjük neked a top 10 kézműves hamburgerezőt Budapesten a cikksorozatunkban, részletes leírással.

 

Bajor söröző

Ha a Móricz közelében kerestek hambizós helyet, a Bajor Söröző kihagyhatatlan állomás. Először a délután 3 és 5 közötti csapolt világos HBH akcióval csábítottak be, amely egy litert jelent 410 Ft-ért. Emellé kérni egy burgert már tényleg a mennyországot jelenti, ráadásul jutányos áron.

Egy féle hambit kínál a Bajor, viszont azt 5 méretben 200 grammtól egészen 1000-ig. Már első kóstolásra is nagyon bejött, az átlagos minőségű buciba ugyanis az isteni saját szószuk és a zöldekkel vegyített cheddar hatalmas ugrás, pláne a HB-val kiegészítve.

Elég gazdag az extraként választható feltétek listája, itt különösen a Chilion injekció formájába csomagolt chilijeit emelném ki. Sokaknak nem kell bemutatnom, de ez Magyarország egyik legismertebb chilikeveréke, különösen népszerű kézműves fronton.

Minden hambi mellé adnak egy nagy üveg Heinz ketchupot is, amiből vétek lenne nem locsolni legalább egy keveset. A köretek közül a hagyományos kis fazékszerű tálkában érkező házi steak burgonya a legérdemesebb a kipróbálásra, de megtalálható a kínálatban az elmaradhatatlan coleslaw és a hagymakarika is, amelyből 5 darab jelent egy adagot.

A Bajor frissen felújított környezettel operál, és már különleges fogásokkal is szolgálnak, így akár sörözésről, akár egy jó ebédről van szó, bátran ajánljuk őket.

 

bajor.jpg

 

Kiszállítás:

nincsen

Asztalfoglalás:

van

Árkategória:

1400 Ft – 4200 Ft (hamburgerek extrák nélkül, utóbbi már az 1 kg-os)

 

200 Ft – 500 Ft (feltétek és köretek)

Címük:

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 12.

Weboldal:

nincsen

Facebook:

https://www.facebook.com/bajor.sorozo/

 

 

Kandalló Pub

A két egységgel rendelkező Kandalló tízes listánk egy idősebb szereplője, ami nem is véletlen! Jó időben indultak el a Budapesti gasztroforradalommal egy időben, és népes rajongótáborra tettek szert. 

A teszt során a classic-ot kóstoltam a kínálatból, amely a tökéletes minőségű hozzávalókkal dobogtatta meg a szívemet.

Kezdjük is a pogácsával, ennél jobbat keresve sem találnánk. Nem túl nedves, nem túl száraz, és ami a legfontosabb, nem oltja ki a hamburger ízét.

Mediumra sütve kértem a szintén remek húst, erre olvasztott cheddar került. Zöldségekből sem akadt hiány, a házi öntet és a ketchup (ez viszi a hamburger karakterisztikáját) között számtalan kisebb-nagyobb darabka rejtőzött, mint a paradicsom, az uborka, a hagyma, és így tovább.

Az árban egyébként benne van chips és savanyúság köret is, egy kis felturbózott tejföllel. Mindkettőnek inkább semleges íze volt, köretként egyik sem akart túlságosan meghatározó lenni, és ez rendben is van így. Mivel a hamburgerük örökre beitta magát az emlékezetembe, a Kandalló is felkerült a legjobb burgerezők listájára.

 

kandallo.jpg

 

Kiszállítás:

nincsen

Asztalfoglalás:

van (a Kertész utcában)

Árkategória:

2190 Ft – 4290 Ft (hamburgerek körettel)

Címeik:

 

Belváros:

1073 Budapest, Kertész u. 33.

Hold utcai vásárcsarnok:

1054 Budapest, Hold u. 13. (az emeleten)

Weboldal:

http://www.kandallopub.hu/

Facebook:

https://www.facebook.com/KandalloKezmuvesPub/

https://www.facebook.com/KandalloMarket/

 

 

Rock Burger Bár

Soron következő a Rock Burger Bár. Mondanom sem kell, hogy az egyébként inkább kocsma, mint étterem tematikáját, a díszlet csupa rockereklyéből áll.

A hambik sem különböznek, mind egy-egy ismert zenészről vagy zenekarról lett elnevezve.

Választottamat a kategóriában elvárható, picit édes zsemle fogta össze, amely között igazi változatosság nyújtott élvezetet. Sok-sok zöld, némi hagyma, paradicsom ééés nagy kedvencem, a grillezett ananász.

Egyedül talán a hamburgerhús lógott ki a sorból, de még így is bőven a legjobbak közé tartozik a városban. Köretnek sült krumpli és coleslaw-t lehet választani, kínálatukban pedig sok-sok kézműves sör (és amúgy bármilyen pia) mellé vannak "rock dogok" és egy desszetburger is.

Ár/érték arányban teljesen rendben van, de inkább finomságra, mint extra király húsra vágyóknak válhat törzshelyévé. Na meg amíg a Föld kerek... 

 

28619369_600136963661747_8752862721641400613_o.jpg

 

Kiszállítás:

van

Asztalfoglalás:

van

Árkategória:

1390 Ft – 2190 Ft (hamburgerek extrák nélkül)

 

150 Ft – 450 Ft (szószok és köretek)

Címük:

1065 Budapest, Nagymező utca 64.

Weboldal:

nincsen

Facebook:

https://www.facebook.com/rockburgerbudapest/

 

Amennyiben még nem olvastad az első cikkünket, itt megteheted!

A felhasznált képek az éttermek saját Facebook promóciójából származnak. Cikksorozatunk utolsó tagja hamarosan elkészül, addig is jó hambizást kívánunk!

 Molnár Levente

Mai Program Blog

►►►►►◄◄◄◄◄

Szeretnél üzleti kapcsolatba kerülni velünk? Vagy esetleg van valami kérdésed? Írj nekünk bátran egy emailt az maiprogram01@gmail.com címre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maiprogram.blog.hu/api/trackback/id/tr3614124705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása